En glat vej kan koste hus og hjemLæs Bentes historie

Mere end tre år efter at privatpraktiserende psykolog Bente Jessen fra Stensved på Sydsjælland uforskyldt blev involveret i en trafikulykke kan hun stadig kun arbejde nogle få timer om ugen. Uden en forsikring mod tab af erhvervsevne havde livet set helt anderledes ud.

”Uden min forsikring mod tab af erhvervsevne, havde vi måttet gå fra hus og hjem,” siger cand. pæd. psych. Bente Jessen Stensved på Sydsjælland.

”Heldigvis tegnede jeg, kort efter jeg blev selvstændig, både pension og forsikringer gennem Pension for Selvstændige. Det gode ved den ordning er, at jeg kan sammensætte en pensions- og forsikringsløsning, som passer netop til min situation som selvstændig. Jeg havde en praksis, som gik rigtig godt, og jeg tjente ganske mange penge. Derfor var det vigtigt med en relativ høj dækning for tab af erhvervsevne. Det kunne jeg få hos PFS. Og det er jeg rigtig glad for i dag,” siger Bente Jessen, der har arbejdet som selvstændig psykolog i ca. 10 år med klinik i Maribo.

I januar 2014 er Bente Jessen er på vej til sin travle praksis i Maribo, da det går galt. En stor, hvid kassevogn rammer autoværnet i højre side af motorvejen, svinger 180 grader og støder frontalt sammen med Bente, der kommer kørende med ca. 90 km. i timen.

Da vi talte med Bente midt på året 2017, kunne hun stadig kun arbejde mellem 6 og 12 timer om ugen.

PFS’ Videotek

Klik for at gå tilbage til oversigten.

”Jeg var godt klar over, at jeg skulle starte en pensionsordning, men det kunne vente tænkte jeg; lige til den dag i 2011, hvor min veninden gav mig et lille skub til at få gjort noget ved det. Jeg fik anbefalet Pension for Selvstændige, og fik et møde, hvor det hele kom på plads – det var dejligt let, og hvert år mødes vi til en gennemgang, så er jeg sikker på, at ordningen stadig passer til mig”, fortæller Anne fra sin klinik i Sønderborg.

Anne Schulz
Fysioterapeut, Selvstændig siden 2003
Medlemmerne fortæller

Vi er der for vores medlemmer – også når livet strammer. Vi bragte i foråret 2018 en række historier, som en del af kampagnen ”Medlemmerne fortæller; Det er dine penge”, hvor vi hørte om medlemmernes egne oplevelser hos PFS, da uheldet var ude eller sygdomme ramte.

Se flere videoer

Vil du vide mere om vores dækning?

Sådan er du dækket hos Pension for Selvstændige

Din pension er sikret – også mod kreditorer

Din pension er sikret – også mod kreditorer – og du har opsparingssikring, så din opsparing fortsætter, hvis du mister din erhvervsevne i mere end tre måneder.

Pension til din samlever

Din ægtefælle, samlever og ledende medarbejdere kan også oprette pensionsopsparing og få en Velfærdspakke.

Kritisk sygdomsforsikring

Kritisk Sygdom sikrer dig 150.000, 300.000 eller 450.000 kr. skattefrit på én gang, hvis du bliver ramt af en alvorlig sygdom som for eksempel kræft, blodprop i hjernen eller hjertet, nyresvigt m.m. Udbetalingen kan eksempelvis bruges til at købe din ægtefælle eller samlever fri fra job i en periode, hvor tilværelsen er blevet sværere.

Sundhedssikring af dine børn

Børn mellem 2 og 21 år kan dækkes af en Sundhedssikring, der sikrer gratis adgang til privathospital m.v., når du har en Velfærdspakke i Pension for Selvstændige.

Livsforsikring til dine efterladte

Du kan vælge en livsforsikringsudbetaling til dine efterladte fra 300.000 kr. til 1,5 mio. kr. – i intervaller af 300.000 kr. Beløbet udbetales skattefrit på én gang samtidig med opsparingen. Afhængig af din alder kan beløbet forhøjes yderligere til individuel pris.

Livsforsikring af din samlever

Skattefri livsforsikringsudbetaling hvis du mister din ægtefælle eller samlever, selv om denne ikke har tegnet pensionsordning. Beløbsstørrelsen er enten 50.000 kr. eller 100.000 kr. Forsikringen træder i kraft seks måneder efter du har oprettet din Velfærdspakke.

Sikring mod negativt afkast

Du kan sikre din opsparing mod negativt afkast ved opnået pensionsalder – også hvis du ønsker din opsparing placeret i aktier og obligationer.

Sundhedssikring af din samlever

Har du en Velfærdspakke med Sundhedssikring kan din ægtefælle eller samlever også tegne Sundhedssikring uden nødvendigvis at oprette pensionsordning.

Klar til at bestille pension?

Du viderestilles til en sikker side hos vores samarbejdspartner
Danica Pension

Her kan du let bestille pensionsordning online.