En irriterende konkurrentHør Sørens historie

”Jeg valgte Pension for Selvstændige, fordi jeg kendte dem som en irriterende konkurrent, da jeg var
pensionsrådgiver. Irriterende, fordi det var så godt som umuligt at lave en ordning, der blot
tilnærmelsesvis var lige så god som den, PFS kan tilbyde de selvstændige,” siger Søren Rahn

”Hvorfor være henvist til at leve af ”vand og brød”, hvis uheldet skulle være ude, når man for et rimeligt beløb kan fastholde sin normale levestandard,” spørger vinduespudser Søren Rahn retorisk og fortsætter:

”For mig er det helt naturligt at have en tab af erhvervsevne dækning. Uden min erhvervsevne, kan jeg jo ikke tjene penge. Derfor har jeg tegnet en dækning, så jeg nogenlunde kan opretholde min nuværende levestandard, hvis jeg skulle blive uarbejdsdygtig. Og det kan jo ske.”

Søren Rahn har været selvstændig i 10 år, og er en lidt utraditionel vinduespudser. I nogle år arbejdede han i den finansielle sektor som pensionsrådgiver, men blev i en sommerferie draget af et spændende iværksætter-eventyr, og et par år efter overtog han virksomheden Q-Clean.

”Jeg valgte Pension for Selvstændige, fordi jeg kendte dem som en irriterende konkurrent, da jeg var pensionsrådgiver. Irriterende, fordi det var så godt som umuligt at lave en ordning, der blot tilnærmelsesvis var lige så god som den, PFS kan tilbyde de selvstændige. PFS giver suverænt den bedste dækning, og alligevel er der ganske mange penge tilbage, der kan sættes ind på pensionsopsparingen.”

Søren Rahn, Q-Clean
Søren Rahn, Q-Clean

En stærk indkøbsforening

”At PFS kan tilbyde sine kunder disse vilkår, viser den styrke PFS har som ”indkøbsforening”. Og når de han indgået en nye aftale f.eks. med Danica, hviler de ikke på laurbærrene. De forhandler sig løbende til nye forbedringer for medlemmerne. Det kan jeg rigtig godt lide,” fortsætter Søren Rahn.

”En forsikring mod tab af erhvervsevne kan egentlig sammenlignes med en livsforsikring, blot kommer den (også) dig selv til gavn – hvis du får brug for den. Problemet er, at mange håndværker mener, at de er tæske dyre at tegne. Men det er ikke tilfældet hos Pension for Selvstændige. Her har de forstået, at bare fordi vi er håndværkere, udgør vi ikke nødvendigvis en større risiko – vi vil også hjem til vores familie i hel tilstand.

Endelig oplever jeg min rådgiver som meget ærlig, en der ikke er sælger, men virkelig ser på kundens behov. Jeg oplever ham som ”min mand,” fastslår Søren Rahn.

PFS’ Videotek

Klik for at gå tilbage til oversigten.

”Jeg var godt klar over, at jeg skulle starte en pensionsordning, men det kunne vente tænkte jeg; lige til den dag i 2011, hvor min veninden gav mig et lille skub til at få gjort noget ved det. Jeg fik anbefalet Pension for Selvstændige, og fik et møde, hvor det hele kom på plads – det var dejligt let, og hvert år mødes vi til en gennemgang, så er jeg sikker på, at ordningen stadig passer til mig”, fortæller Anne fra sin klinik i Sønderborg.

Anne Schulz
Fysioterapeut, Selvstændig siden 2003
Medlemmerne fortæller

Vi er der for vores medlemmer – også når livet strammer. Vi bragte i foråret 2018 en række historier, som en del af kampagnen ”Medlemmerne fortæller; Det er dine penge”, hvor vi hørte om medlemmernes egne oplevelser hos PFS, da uheldet var ude eller sygdomme ramte.

Se flere videoer

Vil du vide mere om vores dækning?

Sådan er du dækket hos Pension for Selvstændige

Din pension er sikret – også mod kreditorer

Din pension er sikret – også mod kreditorer – og du har opsparingssikring, så din opsparing fortsætter, hvis du mister din erhvervsevne i mere end tre måneder.

Pension til din samlever

Din ægtefælle, samlever og ledende medarbejdere kan også oprette pensionsopsparing og få en Velfærdspakke.

Kritisk sygdomsforsikring

Kritisk Sygdom sikrer dig 150.000, 300.000 eller 450.000 kr. skattefrit på én gang, hvis du bliver ramt af en alvorlig sygdom som for eksempel kræft, blodprop i hjernen eller hjertet, nyresvigt m.m. Udbetalingen kan eksempelvis bruges til at købe din ægtefælle eller samlever fri fra job i en periode, hvor tilværelsen er blevet sværere.

Sundhedssikring af dine børn

Børn mellem 2 og 21 år kan dækkes af en Sundhedssikring, der sikrer gratis adgang til privathospital m.v., når du har en Velfærdspakke i Pension for Selvstændige.

Livsforsikring til dine efterladte

Du kan vælge en livsforsikringsudbetaling til dine efterladte fra 300.000 kr. til 1,5 mio. kr. – i intervaller af 300.000 kr. Beløbet udbetales skattefrit på én gang samtidig med opsparingen. Afhængig af din alder kan beløbet forhøjes yderligere til individuel pris.

Livsforsikring af din samlever

Skattefri livsforsikringsudbetaling hvis du mister din ægtefælle eller samlever, selv om denne ikke har tegnet pensionsordning. Beløbsstørrelsen er enten 50.000 kr. eller 100.000 kr. Forsikringen træder i kraft seks måneder efter du har oprettet din Velfærdspakke.

Sikring mod negativt afkast

Du kan sikre din opsparing mod negativt afkast ved opnået pensionsalder – også hvis du ønsker din opsparing placeret i aktier og obligationer.

Sundhedssikring af din samlever

Har du en Velfærdspakke med Sundhedssikring kan din ægtefælle eller samlever også tegne Sundhedssikring uden nødvendigvis at oprette pensionsordning.

Klar til at bestille pension?

Du viderestilles til en sikker side hos vores samarbejdspartner
Danica Pension

Her kan du let bestille pensionsordning online.