En morgen gik det galtHør Søren Jensens historie

Søren Jensen er en aktiv mand – eller rettere var. Efter over 20 år som ansat revisor blev han selvstændig i 2005 og fik hurtigt oparbejdet en blomstrende virksomhed, som han drev fra en af længerne på den tidligere landejendom lidt uden for Rudkøbing på Langeland, hvor han stadig bor.

Men en morgen går det galt. Med en ambulance bliver han bragt til sygehuset i Svendborg, hvor han bliver behandlet for den blodprop, som han ramt af. Og for at gøre ondt værre støder en hjerneblødning til.

Kort fortalt blev Sørens liv ændret totalt.

”Jeg har taget skade – skade der ikke kan genoprettes,” fortæller Søren Jensen, der i dag er 56 år. Og han fortsætter:

”En hjerneskade gør, at jeg aldrig kommer til at arbejde igen. Lammelsen i venstre side af kroppen giver mig et fysisk handicap, jeg kan gå med stok, men slet ikke bruge venstre arm, og jeg kan ikke køre bil.

Hvis jeg ikke havde tegnet den forsikring mod tab af erhvervsevne, havde jeg virkelig været på herrens mark – selv med førtidspension fra det offentlige, hvor jeg i dag ikke får en krone. Takket være min forsikring, min hustrus job, og fordi vi har sørget for at være gældfri, kan vi fortsætte med at leve, som vi altid har gjort.

I forhold til forsikringen er alt forløbet helt uden problemer. Det har været rigtig godt. Jeg fik udbetalt forsikringen for kritisk sygdom og min forsikring mod tab af erhvervsevne – og den får jeg udbetalt til jeg fylder 65 år. Desuden fortsætter indbetalingerne på min pensionsopsparing, som om intet var hændt. Det dækker min forsikring også,” konstaterer Søren Jensen.

PFS’ Videotek

Klik for at gå tilbage til oversigten.

”Jeg var godt klar over, at jeg skulle starte en pensionsordning, men det kunne vente tænkte jeg; lige til den dag i 2011, hvor min veninden gav mig et lille skub til at få gjort noget ved det. Jeg fik anbefalet Pension for Selvstændige, og fik et møde, hvor det hele kom på plads – det var dejligt let, og hvert år mødes vi til en gennemgang, så er jeg sikker på, at ordningen stadig passer til mig”, fortæller Anne fra sin klinik i Sønderborg.

Anne Schulz
Fysioterapeut, Selvstændig siden 2003
Medlemmerne fortæller

Vi er der for vores medlemmer – også når livet strammer. Vi bragte i foråret 2018 en række historier, som en del af kampagnen ”Medlemmerne fortæller; Det er dine penge”, hvor vi hørte om medlemmernes egne oplevelser hos PFS, da uheldet var ude eller sygdomme ramte.

Se flere videoer

Vil du vide mere om vores dækning?

Sådan er du dækket hos Pension for Selvstændige

Din pension er sikret – også mod kreditorer

Din pension er sikret – også mod kreditorer – og du har opsparingssikring, så din opsparing fortsætter, hvis du mister din erhvervsevne i mere end tre måneder.

Pension til din samlever

Din ægtefælle, samlever og ledende medarbejdere kan også oprette pensionsopsparing og få en Velfærdspakke.

Kritisk sygdomsforsikring

Kritisk Sygdom sikrer dig 150.000, 300.000 eller 450.000 kr. skattefrit på én gang, hvis du bliver ramt af en alvorlig sygdom som for eksempel kræft, blodprop i hjernen eller hjertet, nyresvigt m.m. Udbetalingen kan eksempelvis bruges til at købe din ægtefælle eller samlever fri fra job i en periode, hvor tilværelsen er blevet sværere.

Sundhedssikring af dine børn

Børn mellem 2 og 21 år kan dækkes af en Sundhedssikring, der sikrer gratis adgang til privathospital m.v., når du har en Velfærdspakke i Pension for Selvstændige.

Livsforsikring til dine efterladte

Du kan vælge en livsforsikringsudbetaling til dine efterladte fra 300.000 kr. til 1,5 mio. kr. – i intervaller af 300.000 kr. Beløbet udbetales skattefrit på én gang samtidig med opsparingen. Afhængig af din alder kan beløbet forhøjes yderligere til individuel pris.

Livsforsikring af din samlever

Skattefri livsforsikringsudbetaling hvis du mister din ægtefælle eller samlever, selv om denne ikke har tegnet pensionsordning. Beløbsstørrelsen er enten 50.000 kr. eller 100.000 kr. Forsikringen træder i kraft seks måneder efter du har oprettet din Velfærdspakke.

Sikring mod negativt afkast

Du kan sikre din opsparing mod negativt afkast ved opnået pensionsalder – også hvis du ønsker din opsparing placeret i aktier og obligationer.

Sundhedssikring af din samlever

Har du en Velfærdspakke med Sundhedssikring kan din ægtefælle eller samlever også tegne Sundhedssikring uden nødvendigvis at oprette pensionsordning.

Klar til at bestille pension?

Du viderestilles til en sikker side hos vores samarbejdspartner
Danica Pension

Her kan du let bestille pensionsordning online.