Forsikringen udbetalte 1,8 mio.kr.Læs Inges historie

”Den forsikring var guld værd. Salonen gav ikke noget videre, men takket være forsikringspengene kunne jeg drive den videre i syv år. Det betød meget for mig rent psykisk, at jeg ikke følte mig kørt helt ud på et sidespor.”

I en alder af knap 50 år, år blev frisørmester Inge Krista Nielsen, Trustrup på Djursland ramt af en hjerneblødning, og i to år var hun fuldstændig uarbejdsdygtig. I de efterfølgende år kunne hun ikke holde til mere end et par timers arbejde om dagen.

”Uden en forsikring mod tab af erhvervsevne, havde jeg været nødt til at lukke salonen. Nu kunne jeg holde den kørende, primært fordi jeg ikke behøvede at tjene penge på den. Jeg kunne stadig have min faste gang i den salon, hvor jeg havde lagt mit liv.”

Igennem 10 år fik Krista udbetalt omkring 180.000 kr. om året fra sin forsikring, fordi hun havde tabt sin erhvervsevne.

”Den forsikring var guld værd. Salonen gav ikke noget videre, men takket være forsikringspengene kunne jeg drive den videre i syv år. Det betød meget for mig rent psykisk, at jeg ikke følte mig kørt helt ud på et sidespor.”

34 år nåede Inge Krista Nielsen, der i dag er 65 år, at være selvstændig. Og i alle år drev hun sin salon i Grenå, hvor hun havde op til ni ansatte og nåede at uddanne 29 elever, ligesom hun i 25 år var formand for frisørlauget.

Ud over udbetalingerne på i alt 1,8 millioner kroner, indbetalte forsikringen til Kristas pension det samme beløb, som hun selv skulle have betalt. Derfor havde hun en pensionsopsparing, der var lige så stor, som hvis hun havde arbejdet og selv indbetalt.

PFS’ Videotek

Klik for at gå tilbage til oversigten.

”Jeg var godt klar over, at jeg skulle starte en pensionsordning, men det kunne vente tænkte jeg; lige til den dag i 2011, hvor min veninden gav mig et lille skub til at få gjort noget ved det. Jeg fik anbefalet Pension for Selvstændige, og fik et møde, hvor det hele kom på plads – det var dejligt let, og hvert år mødes vi til en gennemgang, så er jeg sikker på, at ordningen stadig passer til mig”, fortæller Anne fra sin klinik i Sønderborg.

Anne Schulz
Fysioterapeut, Selvstændig siden 2003
Medlemmerne fortæller

Vi er der for vores medlemmer – også når livet strammer. Vi bragte i foråret 2018 en række historier, som en del af kampagnen ”Medlemmerne fortæller; Det er dine penge”, hvor vi hørte om medlemmernes egne oplevelser hos PFS, da uheldet var ude eller sygdomme ramte.

Se flere videoer

Vil du vide mere om vores dækning?

Sådan er du dækket hos Pension for Selvstændige

Din pension er sikret – også mod kreditorer

Din pension er sikret – også mod kreditorer – og du har opsparingssikring, så din opsparing fortsætter, hvis du mister din erhvervsevne i mere end tre måneder.

Pension til din samlever

Din ægtefælle, samlever og ledende medarbejdere kan også oprette pensionsopsparing og få en Velfærdspakke.

Kritisk sygdomsforsikring

Kritisk Sygdom sikrer dig 150.000, 300.000 eller 450.000 kr. skattefrit på én gang, hvis du bliver ramt af en alvorlig sygdom som for eksempel kræft, blodprop i hjernen eller hjertet, nyresvigt m.m. Udbetalingen kan eksempelvis bruges til at købe din ægtefælle eller samlever fri fra job i en periode, hvor tilværelsen er blevet sværere.

Sundhedssikring af dine børn

Børn mellem 2 og 21 år kan dækkes af en Sundhedssikring, der sikrer gratis adgang til privathospital m.v., når du har en Velfærdspakke i Pension for Selvstændige.

Livsforsikring til dine efterladte

Du kan vælge en livsforsikringsudbetaling til dine efterladte fra 300.000 kr. til 1,5 mio. kr. – i intervaller af 300.000 kr. Beløbet udbetales skattefrit på én gang samtidig med opsparingen. Afhængig af din alder kan beløbet forhøjes yderligere til individuel pris.

Livsforsikring af din samlever

Skattefri livsforsikringsudbetaling hvis du mister din ægtefælle eller samlever, selv om denne ikke har tegnet pensionsordning. Beløbsstørrelsen er enten 50.000 kr. eller 100.000 kr. Forsikringen træder i kraft seks måneder efter du har oprettet din Velfærdspakke.

Sikring mod negativt afkast

Du kan sikre din opsparing mod negativt afkast ved opnået pensionsalder – også hvis du ønsker din opsparing placeret i aktier og obligationer.

Sundhedssikring af din samlever

Har du en Velfærdspakke med Sundhedssikring kan din ægtefælle eller samlever også tegne Sundhedssikring uden nødvendigvis at oprette pensionsordning.

Klar til at bestille pension?

Du viderestilles til en sikker side hos vores samarbejdspartner
Danica Pension

Her kan du let bestille pensionsordning online.