Valgmøde i Kolding 2018Comwell Kolding

Omkring 300 PFS-medlemmer var i aftes samlet til valgmøde hos Pension for Selvstændige på Comwell Kolding. Direktør Lars Kvistskov Larsen fortalte bl.a. om den udvikling, PFS har været igennem de seneste to år og gennemgik den nye aftale, som PFS i år har indgået med Danica Pension.Kampvalget om pladsen i PFS’ bestyrelse resulterede i genvalg til Birthe Marie Jensen, Vojens.

Medlemmerne fik desuden en orientering af viceadministrerende direktør, Søren Lockwood fra Danica Pension, samt spændende betragtninger af Jesper Bo Jensen, center for fremtidsforskning.

PFS’ Videotek

Klik for at gå tilbage til oversigten.

”Jeg var godt klar over, at jeg skulle starte en pensionsordning, men det kunne vente tænkte jeg; lige til den dag i 2011, hvor min veninden gav mig et lille skub til at få gjort noget ved det. Jeg fik anbefalet Pension for Selvstændige, og fik et møde, hvor det hele kom på plads – det var dejligt let, og hvert år mødes vi til en gennemgang, så er jeg sikker på, at ordningen stadig passer til mig”, fortæller Anne fra sin klinik i Sønderborg.

Anne Schulz
Fysioterapeut, Selvstændig siden 2003

Se flere videoer

Klar til at bestille pension?

Du viderestilles til en sikker side hos vores samarbejdspartner
Danica Pension

Her kan du let bestille pensionsordning online.