De Frie Forsikringsmæglere i partnerskab med Pension for Selvstændige

For at nå ud til endnu flere selvstændige styrker PFS fortsat sit netværk med flere aktører på pensionsmarkedet. Den nye samarbejdspartner, De Frie Forsikringsmæglere, tilbyder deres kunder, samarbejdspartnere, netværk etc. information om pension og vil i den forbindelse også præsentere PFS’s produkt.

De Frie Forsikringsmæglere er en landsdækkende sammenslutning af flere end 26 uafhængige forsikringsmæglere og forsikringsmæglerassistenter.

Mange selvstændige sparer ikke nok op til deres pension og overser samtidig måske det faktum, at en pensionsopsparing også indeholder nogle helt nødvendige forsikringer, som dækker, hvis man f.eks. mister sin erhvervsevne i kortere eller længere tid eller bliver alvorligt syg.

Pension for Selvstændige (PFS) er en non-profit fond stiftet af organisationer for selvstændige med det formål at få flest mulige selvstændige til at forholde sig til pension. Men det er naturligvis op til hver enkelt at beslutte, om man finder en pensionsopsparing relevant eller ej.

PFS har i dag ca. 35.000 pensionsordninger og 28 mia. kr. under forvaltning hos Danica Pension.

PFS' Videotek

Vi har bedt fagfolk, uafhængige rådgivere og nogle af PFS’ egne medlemmer om at give deres viden og erfaringer videre, så vi alle kan blive klogere. De forskellige specialister svarer på nogle af de spørgsmål, som vi er sikre på, at mange selvstændige stiller sig selv. Klik ind og kig på det, der har din interesse. Det tager kun et par minutter.

Kom i gang med din pensionsopsparing i dag

Klar til at bestille pension?

Du viderestilles til en sikker side hos vores samarbejdspartner
Danica Pension

Her kan du let bestille pensionsordning online.