Skip links

Særlige tilbud til medlemmer af dofk

Pension – Forsikring – Sundhedssikring

Som selvstændig har du adgang til pensions- og forsikringsordninger fra Pension for Selvstændige (PFS), der er dofk’s samarbejdspartner på pensionsområdet.

Gennem dofk-PFS aftalen har særlig adgang til at oprette en enkeltstående udvidet sundhedssikring til dig selv og din ægtefælle eller samlever. Du kan også få en børnesundhedssikring til dine børn. Endelig kan du tilbyde en almindelig sundhedssikring til dine ansatte.

I menuen til højre finder du faktaark med nærmere information om vores pensionsordninger med tilhørende forsikring ved tab af erhvervsevne, kritisk sygdom eller dødsfald samt ovennævnte sundhedssikringer.

Du kan naturligvis få et gratis pensionstjek af en pensionsrådgiver fra Pension for Selvstændige, som sammen med dig vil gennemgå dine muligheder, behov og ønsker.

Udfyld kontaktinformationerne nederst på siden eller ring til Pension for Selvstændige på 33 93 86 00, hvis du ønsker et pensionstjek eller allerede er klar til at få oprettet en pensionsordning.

Har du spørgsmål eller ændringer til en bestående PFS-ordning, kan du kontakte “PFS-i-Danica” på det direkte telefonnummer – 45 12 59 02 #2.

Har du allerede en PFS-ordning og ønsker at gøre brug af dine forsikringer eller sundhedssikring, kan du anmelde det online eller ringe direkte til skadesafdelingen i Danica Pension på  45 12 59 02 #1.

Prisen for udvidet sundhedssikring for dofk-medlemmer samt deres ægtefæller eller samlevere er 1.553 kr. (2024) pr. person.

Sundhedssikring til ansatte koster 1.125 kr. (2024) pr. ansat.

Materiale til download

Start din opsparing nu

Bestil rådgivning

  Er du allerede kunde via PFS?

  Hvordan ønsker du rådgivning?

  Det sker der, når du bestiller rådgivning

  Det sker der, når du bestiller rådgivning

  Din henvendelse sendes videre til din lokale rådgiver, som kontakter dig telefonisk.

  Vi beder dig indikere, hvilken mødeform du umiddelbart foretrække - online eller fysisk. Du kan naturligvis altid bede om en anden mødeform, hvis du ønsker det.

  Inden mødet vil rådgiveren bede dig hente en rapport over dine nuværende pensionsordninger og forsikringer på www.pensionsinfo.dk

  På mødet gennemgår du og din rådgiver din nuværende situation, ønsker og behov. Sammen skræddersyer I en ordning, der passer dig.

  Læs vores brochure