Særlige tilbud til medlemmer af dofk

Pension – Forsikring – Sundhedssikring

Som selvstændig har du adgang til pensions- og forsikringsordninger fra Pension for Selvstændige (PFS), der er dofk’s samarbejdspartner på pensionsområdet.

Gennem dofk-PFS aftalen har særlig adgang til at oprette en enkeltstående udvidet sundhedssikring til dig selv og din ægtefælle eller samlever. Du kan også få en børnesundhedssikring til dine børn. Endelig kan du tilbyde en almindelig sundhedssikring til dine ansatte.

I menuen til højre finder du faktaark med nærmere information om vores pensionsordninger med tilhørende forsikring ved tab af erhvervsevne, kritisk sygdom eller dødsfald samt ovennævnte sundhedssikringer.

Du kan naturligvis få et gratis pensionstjek af en pensionsrådgiver fra Pension for Selvstændige, som sammen med dig vil gennemgå dine muligheder, behov og ønsker.

Udfyld kontaktinformationerne nederst på siden eller ring til Pension for Selvstændige på 33 93 86 00, hvis du ønsker et pensionstjek eller allerede er klar til at få oprettet en pensionsordning.

dofk

Prisen for udvidet sundhedssikring for dofk-medlemmer samt deres ægtefæller eller samlevere er 1.523 kr. (2021) pr. person.

Sundhedssikring til ansatte koster 1.103 kr. (2021) pr. ansat.

Materiale til download

Man er sårbar, når man er selvstændig

”Jeg var i haven, havde rigtig gang i beskærersaksen og selvom det begyndte at gøre noget ondt i armen, tænkte jeg ikke videre over det. Men få dage senere gjorde det så ondt, at jeg dårligt kunne løfte en kaffekop,” fortæller frisør Mona Kristensen, der gennem de sidste fire år har drevet sin egen salon i Odense.

Har du spørgsmål eller ændringer til en bestående PFS-ordning, kan du kontakte “PFS-i-Danica” på det direkte telefonnummer – 45 12 59 02.

Har du allerede en PFS-ordning og ønsker at gøre brug af dine forsikringer eller sundhedssikring, kan du anmelde det online eller ringe direkte til skadesafdelingen i Danica Pension på 70 25 02 03.

Kom i gang med din pensionsopsparing, allerede i dag

Klar til at bestille pension?

Du viderestilles til en sikker side hos vores samarbejdspartner
Danica Pension

Her kan du let bestille pensionsordning online.