Forsikring

Sammen med attraktive pensionsordninger tilbyder vi også forsikringer. Pensioner er vigtige, men det er også afgørende at sikre sig selv ved sygdom og tab af erhvervsevne, mens man tjener penge, sparer op og indbetaler til pension. Hvis du ønsker at dække en eventuel samlever eller ledende medarbejder, kan du med fordel vælge ligeledes at tegne en forsikring til dem.

Frit valg mellem Aldersopsparing, Ratepension eller Livrente

BASIS FLEX
Månedlig indbetaling 2.000 kr. Fra 4.000 kr.
Maksimale omkostninger efter skat (cirka)* 1.380 kr. 2.850 kr.
Heraf pensionsopsparing** op til 1.500 kr. Individuelt
Forsikringsdækning:
Tab af erhvervsevne 115.000 – 230.000 kr. 115.000 – 1.500.000 kr.
Sundhedssikring Udvidet dækning Udvidet dækning
Livsforsikring 300.000 kr. 300.000 – 1.500.000 kr.
Livsforsikring ægtefælle 50.000 kr. 50.000 eller 100.000 kr.
Kritisk sygdom 150.000 kr. 150.000 – 450.000 kr.

* Gennemsnitskommune. Opsparingsformer; ratepension og livrente
** Afhænger af alder og job samt hvornår forsikringer skal udløbe

Fordele ved pensionsordning med tilknyttede forsikringer

Forsikring helt frem til folkepensionsalderen

Ved oprettelse af forsikringsordninger kan du vælge om Tab af Erhvervsevne skal gælde frem til din folkepensionsalder eller stoppe, når du fylder 65 år. Dine øvrige forsikringer – Kritisk Sygdom, Død og Sundhedssikring – dækker frem til folkepensionsalderen, men kan samlet forlænges til 70 år, hvis du fortsat indbetaler til din pensionsordning.

Sundhedssikring af dine børn

Børn mellem 0 og 24 år kan dækkes af en Sundhedssikring, der sikrer gratis adgang til privathospital m.v., når du har en Velfærdspakke i Pension for Selvstændige.

Livsforsikring til dine efterladte

Du kan vælge en livsforsikringsudbetaling til dine efterladte fra 300.000 kr. til 1,5 mio. kr. – i intervaller af 300.000 kr. Beløbet udbetales skattefrit på én gang samtidig med opsparingen. Afhængig af din alder kan beløbet forhøjes yderligere til individuel pris.

Livsforsikring af din samlever

Skattefri livsforsikringsudbetaling hvis du mister din ægtefælle eller samlever, selv om denne ikke har tegnet pensionsordning. Beløbsstørrelsen er enten 50.000 kr. eller 100.000 kr. Forsikringen træder i kraft seks måneder efter, at du har oprettet din Velfærdspakke.

Kompensation for modregninger

I forsikringsordningerne er der naturligvis taget højde for samspillet med offentlige ydelser, så̊ du – inden for visse grænser – kompenseres for eventuelle modregninger.

Sundhedssikring af din samlever

Har du en Velfærdspakke med Sundhedssikring, kan din ægtefælle eller samlever også tegne Sundhedssikring uden nødvendigvis at oprette pensionsordning.

Kritisk Sygdomsforsikring

Kritisk Sygdom sikrer dig 150.000, 300.000 eller 450.000 kr. skattefrit på én gang, hvis du bliver ramt af en alvorlig sygdom som for eksempel kræft, blodprop i hjernen eller hjertet, nyresvigt m.m. Udbetalingen kan eksempelvis bruges til at købe din ægtefælle eller samlever fri fra job i en periode, hvor tilværelsen er blevet sværere.

Sundhedspakke inkluderet

Du er omfattet af en Sundhedspakke, hvor du får en række fordele:
– PFS sikrer økonomien under jobafklaring og ressourceforløb
– Hjælp til at navigere i det offentlige
– Adgang til Second Opinion for hele familien
– Stresshotline

Medlemmerne fortæller

Lønmodtager OG selvstændig – hvad nu?Læs Susanne Kjellerups historie

Hvis man selv skal tegne forsikringer f.eks. mod tab af erhvervsevne efter at være fyldt 50, er de umuligt dyre. Heldigvis har jeg et CVR-nummer, og derfor kunne jeg tegne gennem Pension for Selvstændige, og få ”det hele” til en pris der er til at betale.”
Læs mere her

Sådan får man stressLæs Lene Holms historie

”Uden min forsikring mod tab af erhvervsevne havde jeg været nødt til at lukke min forretning – og sandsynligvis også sælge mit hus… med tab.”
Læs mere her

Havde Eva Rosborg valgt at ignorere det gode råd om at supplere sin pensionsopsparing med nogle forsikringer – bl.a. tab af erhvervsevne – da hun blev selvstændig for få år siden, havde hun været over en halv million kroner fattigere.
Læs mere her

Medlemmerne fortæller

Vi er der for vores medlemmer – også når livet strammer. Vi bringer en række historier under overskriften ”Medlemmerne fortæller; det er dine penge”, hvor vi hører om medlemmernes egne oplevelser hos PFS, da uheldet var ude eller sygdomme ramte.

Bliv dækket af forsikringer mens du tjener penge

Klar til at bestille pension?

Du viderestilles til en sikker side hos vores samarbejdspartner
Danica Pension

Her kan du let bestille pensionsordning online.