Honestus i partnerskab med Pension for Selvstændige

Pension for Selvstændige (PFS) styrker nu sit netværk af samarbejdspartnere for at nå ud til endnu flere selvstændige i Danmark. PFS’s formål er at få flest mulige selvstændige til at forholde sig til pension.

Derfor er information vigtig. Og derfor er vi i PFS – en non-profit fond stiftet af organisationer for selvstændige – glade for, at vi sammen med Danica Pension har indgået et samarbejde med mæglerhuset Honestus & Partners, der fremover vil tage ansvar for, at endnu flere selvstændige forholder sig til pension og i den forbindelse vil præsentere PFS’s produkter.

Honestus & Partners yder uvildig rådgivning til virksomheder i alle brancher – og både til enkeltmandsvirksomheder, start-ups, små-og mellemstore virksomheder og til de helt store virksomheder.

PFS har i dag ca. 35.000 pensionsordninger og ca. 28 mia. kr. under forvaltning hos Danica Pension.

PFS' Videotek

Vi har bedt fagfolk, uafhængige rådgivere og nogle af PFS’ egne medlemmer om at give deres viden og erfaringer videre, så vi alle kan blive klogere. De forskellige specialister svarer på nogle af de spørgsmål, som vi er sikre på, at mange selvstændige stiller sig selv. Klik ind og kig på det, der har din interesse. Det tager kun et par minutter.

Kom i gang med din pensionsopsparing i dag

Klar til at bestille pension?

Du viderestilles til en sikker side hos vores samarbejdspartner
Danica Pension

Her kan du let bestille pensionsordning online.