Klink & Jensen i partnerskab med Pension for Selvstændige

Vi kan nu i Pension for Selvstændige (PFS) føje endnu et partnerskab til vores netværk af samarbejdspartnere. Vi arbejder hele tiden på at nå ud til så mange selvstændige som muligt og partnerskabet med Klink & Jensen styrker dette arbejde. Vi ønsker, at flere selvstændige forholder sig til pension – og hvorvidt det er noget for dem eller ej.

Derfor er information vigtig. Og derfor er vi i PFS – en non-profit fond stiftet af organisationer for selvstændige – glade for, at vi sammen med Danica Pension har indgået et samarbejde med mæglerhuset Klink & Jensen, der fremover vil tage ansvar for, at endnu flere selvstændige forholder sig til pension og i den forbindelse vil præsentere PFS’s produkter.

Klink & Jensen yder uvildig rådgivning til virksomheder indenfor alle erhverv,  – håndværk og industri, landbrug, service, IT etc. – til enkeltmandsvirksomheder, start-ups, små-og mellemstore virksomheder og til de helt store virksomheder.

PFS har i dag ca. 35.000 pensionsordninger og ca. 28 mia. kr. under forvaltning hos Danica Pension.

PFS' Videotek

Vi har bedt fagfolk, uafhængige rådgivere og nogle af PFS’ egne medlemmer om at give deres viden og erfaringer videre, så vi alle kan blive klogere. De forskellige specialister svarer på nogle af de spørgsmål, som vi er sikre på, at mange selvstændige stiller sig selv. Klik ind og kig på det, der har din interesse. Det tager kun et par minutter.

Kom i gang med din pensionsopsparing i dag

Klar til at bestille pension?

Du viderestilles til en sikker side hos vores samarbejdspartner
Danica Pension

Her kan du let bestille pensionsordning online.