Medlemmerne fortæller

Vi bringer i foråret 2018 en række historier, som en del af kampagnen ”Medlemmerne fortæller; Det er dine penge”, hvor vi hører om medlemmernes egne oplevelser hos PFS, da uheldet var ude eller sygdomme ramte.

Hvad enten man indbetaler til sin pensionsordning eller betaler for at være forsikret mod død, sygdom eller tab af erhvervsevne, betragter vi pengene som medlemmernes. Pengene skal komme tilbage og være til gavn for medlemmerne, når de går på pension eller når uheld og sygdom rammer.

Vi har til en start lagt historierne ud, der fortæller, hvordan vores medlemmer er blevet hjulpet, og flere historier vil komme til. God læselyst.

Lars Kvistskov Larsen
Direktør, PFS

Lønmodtager OG selvstændig – hvad nu?Læs Susanne Kjellerups historie

Hvis man selv skal tegne forsikringer f.eks. mod tab af erhvervsevne efter at være fyldt 50, er de umuligt dyre. Heldigvis har jeg et CVR-nummer, og derfor kunne jeg tegne gennem Pension for Selvstændige, og få ”det hele” til en pris der er til at betale.”
Læs mere her

Sådan får man stressLæs Lene Holms historie

”I de første adskillige år arbejder jeg – i de hårdeste uger – op til 65 timer. Jeg føler ganske enkelt, at kunderne og butikken kræver det. Min arbejdsiver er en af hovedårsagerne til, at min kompagnon træder ud i 2011. Hun syntes ikke, at det er sjovt,” fortæller Lene.
Læs mere her

En morgen gik det galtLæs Søren Jensens historie

Søren Jensen er en aktiv mand – eller rettere var. Efter over 20 år som ansat revisor blev han selvstændig i 2005 og fik hurtigt oparbejdet en blomstrende virksomhed, som han drev fra en af længerne på den tidligere landejendom lidt uden for Rudkøbing på Langeland, hvor han stadig bor.
Læs mere her

Man er sårbar, når man er selvstændigLæs Mona Kristensens historie

Jeg var i haven, havde rigtig gang i beskærersaksen og selvom det begyndte at gøre noget ondt i armen, tænkte jeg ikke videre over det. Men få dage senere gjorde det så ondt, at jeg dårligt kunne løfte en kaffekop,” fortæller frisør Mona Kristensen, der gennem de sidste fire år har drevet sin egen salon i Odense.
Læs mere her

En glat vej kan koste hus og hjemLæs Bente Jessens historie

Mere end tre år efter at privatpraktiserende psykolog Bente Jessen fra Stensved på Sydsjælland uforskyldt blev involveret i en trafikulykke kan hun stadig kun arbejde nogle få timer om ugen. Uden en forsikring mod tab af erhvervsevne havde livet set helt anderledes ud.
Læs mere her

“”Hvis du, især som selvstændig og forretningsdrivende, ikke sørger for at minimere dine risici bl.a. ved at være forsikret, så har du ikke tænkt dig om”, siger Tue Holmberg, der er selvstændig kommunikationsrådgiver.
Læs mere her

Reddet på målstregenLæs Else Andersens historie

”Som lille virksomhed er man utrolig sårbar. En uforskyldt hændelse kan lukke forretningen, hvis man ikke kan aflønne en anden for at udføre arbejdet, i den periode man selv er sat ud af spillet. Det kunne jeg takket være mine forsikringer mod tab af erhvervsevne og kritisk sygdom, så jeg vendte tilbage til en intakt virksomhed,”
Læs mere her

Forsikringen udbetalte 1,8 mio.kr.Læs Inge Krista Nielsens historie

I en alder af knap 50 år, år blev frisørmester Inge Krista Nielsen, Trustrup på Djursland ramt af en hjerneblødning, og i to år var hun fuldstændig uarbejdsdygtig. I de efterfølgende år kunne hun ikke holde til mere end et par timers arbejde om dagen.
Læs mere her

Fuld fart på livet som pensionistLæs Lisbet Johansens historie

“Jeg nyder virkelig min pensionisttilværelse uden at tænke på, hvor pengene skal komme fra. De står på kontoen.”
Sådan fortæller 69-årige Lisbet Johansen som gennem 31 år frem sammen med sin mand drev glarmesterforretningen A.D. Johansen på Frederiksberg.
Læs mere her

”Som så mange andre, fik jeg ikke taget mig sammen til at gøre noget ved pension og forsikring, da jeg blev selvstændig. Men jeg kom ind i et netværk, og her mødte jeg Peter Michaelsen, som er chefrådgiver hos Pension for Selvstændige”
Læs mere her

Kræft – et ”wake-up-call”Læs Hans Jørgens historie

”Forsikring tænkte jeg ikke videre over. Jeg havde aldrig fejlet noget. Men så fik faderen til en af min søns klasekammerater kræft. Han døde og havde ikke forsikret sig og sin familie – hustru og tre børn – godt nok. Det var et ”wake-up-call”.
Læs mere her

Havde Eva Rosborg valgt at ignorere det gode råd om at supplere sin pensionsopsparing med nogle forsikringer – bl.a. tab af erhvervsevne – da hun blev selvstændig for få år siden, havde hun været over en halv million kroner fattigere.
Læs mere her

Nyheder om pension

Vil du tilbage og læse relevante artikler fra Pension for Selvstændige?

Tilmeld nyhedsbrev

Klar til at bestille pension?

Du viderestilles til en sikker side hos vores samarbejdspartner
Danica Pension

Her kan du let bestille pensionsordning online.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret om pension og forsikring, så sender vi relevant information til dig som selvstændig.
Vores nyhedsbrev vil blive sendt ud 2-3 gange årligt!

Du er nu tilmeldt PFS nyhedsbrevet.