Ny samarbejdspartner – ASE

Vi har den seneste uge offentliggjort nye samarbejder med en række aktører på pensionsområdet. Vi er i PFS meget glade for, at endnu flere tager ansvar for at præsentere Pension For Selvstændiges produkt overfor deres relevante kunder, medlemmer og netværk. I dag kan vi yderligere tilføje A-kassen ASE som officiel samarbejdspartner.

ASE er en stærk samarbejdspartner, som med deres 60.000 selvstændige a-kasse-medlemmer nu får et pensionstilbud til medlemmerne om at forholde sig til pension – om hvorvidt det er relevant for det enkelte medlem eller ikke.

I og med, at Pension for Selvstændige er en non-profit fond stiftet af organisationer for selvstændige – er vi derfor et perfekt match for ASE – for vores formål er ganske enkelt netop at få selvstændige til at forholde sig til pension og finde ud af, om en pensionsordning er relevant for de

Lars Kvistskov Larsen
Direktør

PFS' Videotek

Vi har bedt fagfolk, uafhængige rådgivere og nogle af PFS’ egne medlemmer om at give deres viden og erfaringer videre, så vi alle kan blive klogere. De forskellige specialister svarer på nogle af de spørgsmål, som vi er sikre på, at mange selvstændige stiller sig selv. Klik ind og kig på det, der har din interesse. Det tager kun et par minutter.

Kom i gang med din pensionsopsparing i dag

Klar til at bestille pension?

Du viderestilles til en sikker side hos vores samarbejdspartner
Danica Pension

Her kan du let bestille pensionsordning online.