PFS forhøjer udbetaling af risikobonus på TAE til 34 mio. kr.

Medlemmer i Pension for Selvstændige med kombineret pensions- og forsikringsordninger kan se frem til at få en bonus fra deres tab af erhvervsevne-forsikring. Overskuddet på i alt 34,4 mio. kr. er blevet tilskrevet medlemmernes pensionskonti i forhold til hvilke forsikringsdækninger, de har. Teksten på medlemmernes kontooversigt vil være ”Risikooverskud fra PFS”.

I et meget konkurrencepræget marked, hvor mange selskaber forhøjer præmierne på TAE, er det meget tilfredsstillende for PFS-medlemmer, at det de seneste fem år været muligt at sænke priserne med sammenlagt 35 procent. Det er sket samtidig med, at der af tre omgange er udbetalt næsten 85 mio. kr., som ubeskåret er gået ind på medlemmernes pensionsopsparing som ekstraordinær indbetaling.

Og oven i det hele er der se seneste år indført mulighed for forhøjelse af alder ved udløb til 65 eller 67 år og indførelse af kompensation ved offentlig modregning i forbindelse med et eventuelt ressourceforløb.

PFS' Videotek

Vi har bedt fagfolk, uafhængige rådgivere og nogle af PFS’ egne medlemmer om at give deres viden og erfaringer videre, så vi alle kan blive klogere. De forskellige specialister svarer på nogle af de spørgsmål, som vi er sikre på, at mange selvstændige stiller sig selv. Klik ind og kig på det, der har din interesse. Det tager kun et par minutter.

Kom igang med din pensionsopsparing for kun 2.000 kr. om måneden

Klar til at bestille pension?

Du viderestilles til en sikker side hos vores samarbejdspartner
Danica Pension

Her kan du let bestille pensionsordning online.