PFS udbetaler 25 mio. kr. i bonus

I disse dage udbetaler Pension for Selvstændige bonus til de medlemmer, der har tegnet en Tab af Erhvervsevne forsikring.
Der udbetales i alt 25 mio. kr., som fordeles til medlemmerne alt efter hvor høj dækning, de har og beløbet indsættes på medlemmernes pensionskonti.

”Det er et godt tegn, at vi igen i år kan udbetale million-bonus. I 2014 udbetalte vi også ca. 25 mio. kr. Det tyder på, at selvstændige erhvervsdrivende er blevet bedre til at passe på sig selv og ikke kommer ud for så mange skader, som tidligere. PFS har altid arbejdet for, at vore medlemmer – udover pensionsopsparing – også sikrer sig nogle ordentlige forsikringer, der bl.a. giver en vis økonomisk tryghed, hvis de i kortere eller længere tid mister muligheden for at arbejde i virksomheden – og den tankegang slår heldigvis mere og mere igennem”, siger direktør Lars Kvistskov Larsen fra PFS.

Medlemmerne fortæller

Vi er der for vores medlemmer – også når livet strammer. Vi bringer i foråret 2018 en række historier, som en del af kampagnen ”Medlemmerne fortæller; Det er dine penge”, hvor vi hører om medlemmernes egne oplevelser hos PFS, da uheldet var ude eller sygdomme ramte.

Kom igang med din pensionsopsparing for kun 2.000 kr. om måneden

Klar til at bestille pension?

Du viderestilles til en sikker side hos vores samarbejdspartner
Danica Pension

Her kan du let bestille pensionsordning online.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret om pension og forsikring, så sender vi relevant information til dig som selvstændig.
Vores nyhedsbrev vil blive sendt ud 2-3 gange årligt!

Du er nu tilmeldt PFS nyhedsbrevet.