Symbion i partnerskab med Pension for Selvstændige

Symbion A/S er endnu en ny samarbejdspartner, som Danica Pension og Pension for Selvstændige netop har indgået aftale med. Symbion har gennem årene opbygget et meget stort virksomhedsnetværk og har arbejdet på at sikre et tæt samarbejde mellem erhvervsliv og universiteter samt at skabe et aktivt iværksættermiljø, der bl.a. kan hjælpe nystartede iværksættere med at komme i gang. Symbion bygger netop på et markant ønske om at styrke iværksætteriet i Danmark

Man får adgang til en platform, der faciliterer netværk, sparring og vidensdeling. Information om pension vil derfor være en naturlig del af det miljø.

Pension for Selvstændige er – i forlængelse heraf –  klar til at få flest mulige selvstændige til at forholde sig til pension og finde ud af, om en pensionsordning er relevant for dem.

Pension for Selvstændige – er en non-profit fond stiftet af organisationer for selvstændige – ser derfor frem til, at et vigtigt netværk som Symbion tilbyder information om pension og Pension for Selvstændige.

PFS' Videotek

Vi har bedt fagfolk, uafhængige rådgivere og nogle af PFS’ egne medlemmer om at give deres viden og erfaringer videre, så vi alle kan blive klogere. De forskellige specialister svarer på nogle af de spørgsmål, som vi er sikre på, at mange selvstændige stiller sig selv. Klik ind og kig på det, der har din interesse. Det tager kun et par minutter.

Kom i gang med din pensionsopsparing i dag

Klar til at bestille pension?

Du viderestilles til en sikker side hos vores samarbejdspartner
Danica Pension

Her kan du let bestille pensionsordning online.