Tab af erhvervsevneforsikringen (TAE) bliver billigere

Præmien for Tab af erhvervsevne er de senere år blevet nedsat med 30 pct. Det er sket i en tid, hvor flere andre selskaber har sat præmien op. Alligevel er vi i stand til fra 1. januar 2017 at nedsætte præmien med yderligere 5 pct. Vi har – som andre selskaber – aktuarer til at beregne præmie-størrelserne; men det har vist sig, at skadesforløbet blandt PFS-medlemmer de senere år har været bedre end forventet. Det giver os mulighed for at nedsætte præmien igen.

TAE-forsikringen er en af de vigtigste forsikringer i PFS-pakken, og vi er derfor ekstra glade for at kunne gøre den billigere, samtidig med at vi fortsat vil sende overskuddet på ordningen tilbage til medlemmerne.

PFS' Videotek

Vi har bedt fagfolk, uafhængige rådgivere og nogle af PFS’ egne medlemmer om at give deres viden og erfaringer videre, så vi alle kan blive klogere. De forskellige specialister svarer på nogle af de spørgsmål, som vi er sikre på, at mange selvstændige stiller sig selv. Klik ind og kig på det, der har din interesse. Det tager kun et par minutter.

Kom igang med din pensionsopsparing for kun 2.000 kr. om måneden

Klar til at bestille pension?

Du viderestilles til en sikker side hos vores samarbejdspartner
Danica Pension

Her kan du let bestille pensionsordning online.