Skip links

Pension og forsikring med

Med Dansk Håndværk og Pension for Selvstændige, får du fordele, du ikke selv kan opnå

Dansk Håndværk står bag Pension for Selvstændige, hvis formål er at give ejere af små og mellemstore virksomheder adgang til attraktive vilkår på pensionsordninger og forsikringer. Ægtefæller, samlevere og ledende medarbejdere har samme mulighed.

Pension for Selvstændige (PFS) er stiftet af organisationer for selvstændige. Vores medlemmer har tilsammen flere end 40.000 pensionsordninger og knap 40 mia. kr. under forvaltning hos vores samarbejdspartner, Danica Pension.

”Hos Dansk Håndværk ønsker vi, at alle vores medlemmer har styr på opsparing til alderdommen og forsikringer, hvis sygdom eller død skulle ramme forinden. Derfor har vi indgået et samarbejde med Pension for Selvstændige, der nu fungerer som pensionsrådgiver for vores medlemmer. I den forbindelse opfordrer vi alle vores medlemmer til at få lavet et gratis og uforpligtende pensionstjek”

Morten Frihagen - direktør, Dansk Håndværk

Vigtige fordele

Individuel rådgivning, hvor du sammen med vores chefrådgivere gennemgår dine behov, muligheder og ønsker. Du kan også få rådgivning om generationsskifte og planlægning af pensionsudbetalingen.

Du kan komme i gang for 2.000 kr. om måneden før skat og bare 1.400 kr. efter skat. Basispakken giver dig vigtige forsikringer samt en månedlig opsparing på godt 1.300 kr. Med en Flexpakke fra 4.000 kr. om måneden før skat kan du forhøje dine forsikringsdækninger og få sat skub i opsparingen.

De fleste vælger at placere deres pensionsopsparing i ”Danica Balance”, hvor pensionsselskabet tager sig af at investere dine penge. Med Danica Balance er omkostningerne 0% af indbetalinger og 0% af kontoens saldo. Desuden får du en årlig bonus på 0,3 pct. af din opsparing.

Du kan selvfølgelig beholde din pensionsordning hos Pension for Selvstændige og Danica Pension, når du går på pension og ikke længere er selvstændig.

Det får du

Pensionsordning

Med en pensionsordning spreder du din risiko, opnår skattefordele og sikrer dig en vis levestandard, når du stopper med at arbejde.

Livsforsikring

Du kan sikre dine efterladte mellem 300.000 og 2,1 mio. kr. skattefrit i tilfælde af din død. Du kan selvfølgelig få større dækning; men til individuel pris.

Kritisk sygdom

Du får et skattefrit engangsbeløb, hvis du får en af de sygdomme, som er nævnt på pensionsselskabets liste over kritiske sygdomme.

Tab af Erhvervsevne

Mister du på grund af sygdom eller ulykke evnen til at arbejde, kan du få en månedlig udbetaling. Samtidig indbetaler pensions­selskabet på din pension.

Sundhedspakke

Du og din familie kan få hurtig online-adgang til læge, psykolog og diætist. Du kan også få en ”second opinion” på en diagnose eller behandling.

Sundhedssikring

Adgang til psykolog, fysioterapeut, kiropraktor, osteopater og andre behandlere samt undersøgelse og behandling på privathospital.

Det kan du vælge imellem

Betingelser for oprettelse

"Hvis du ønsker at få forsikringer, skal du oprette dem, inden du fylder 62 år. Du skal aflevere oplysninger om dit helbred og sygdomshistorik, som pensionsselskabet kan godkende. Tal med en rådgiver om de nærmere detaljer. Har du allerede forsikringer bør du ikke opsige dem, før du er godkendt hos os."

Mathias Manscher - chefrådgiver, Høje Taastrup

Start din opsparing nu

Bestil rådgivning

  Er du allerede medlem af PFS?

  De indtastede oplysninger vil blive brugt til behandling af din henvendelse. Se også vores persondatapolitik

  Det sker der, når du bestiller rådgivning

  Det sker der, når du bestiller rådgivning

  Din henvendelse sendes videre til din lokale rådgiver, som kontakter dig telefonisk.

  I aftaler et rådgivningsmøde. Mødet kan foregå på telefon, som webmøde, hos dig eller på nærmeste Danica-kontor.

  Inden mødet vil rådgiveren bede dig hente en rapport over dine nuværende pensionsordninger og forsikringer på www.pensionsinfo.dk

  På mødet gennemgår du og din rådgiver din nuværende situation, ønsker og behov. Sammen skræddersyer I en ordning, der passer dig.

  Læs vores brochure

  Denne side benytter cookies til at optimere brugeroplevelsen.
  Læs vores privatlivs- og persondatapolitik